Speciale sinterklaasarrangementen op Waterpark Belterwiede

Speciale sinterklaasarrangementen op Waterpark Belterwiede

Tijdens de herfst- en wintermaanden komt Sinterklaas weer in Nederland. Hét ideale moment om er met uw gezin op uit te trekken naar Waterpark Belterwiede. Sinterklaas komt ook langs bij ons op het vakantiepark. Samen met zijn pieten zal hij in het pietenhuis verblijven. Kom met uw gezin een weekendje logeren op één van de volgende data en maak gebruik van één van de speciale sinterklaasarrangementen.

  • Zaterdag 19 en zondag 20 november
  • Zaterdag 26 en zondag 27 november
  • Zaterdag 3 en zondag 4 december

De pietenboot
Lijkt het u leuk om een rondvaart te maken door het prachtige dorpje Giethoorn? Kom tijdens één van de weekenden langs, zing en puzzel mee op de pietenboot en geniet het bijzondere dorpje.

Piet’s pannenkoekenpret
Er is natuurlijk ook gedacht aan een lekkere maaltijd. Na het meevaren op de pietenboot kunt u namelijk gebruik maken van het piet’s pannenkoeken arrangement. Hierbij geniet u onbeperkt van heerlijke verse pannenkoeken.

Eten met zwarte piet
Liever uitgebreider uiteten? Geniet van een drie-gangenmenu met het eten met zwarte piet arrangement. Zwarte piet komt langs om uw kinderen te vermaken. Ook worden de kinderen uitgenodigd om te komen spelen op de speelzolder.

Piet’s goochelshow
Tijdens uw uitgebreide drie-gangenmenu kunt u ook gebruik maken van een speciaal uitje voor de kinderen: piet’s goochelshow. In het weekend van 26 en 27 november kunt u naar het restaurant komen voor een spannende goochelshow. U krijgt daarbij een lekkere versnapering.

Zwarte piet op bezoek
Hoor wie klopt daar kinderen… Zwarte piet komt op bezoek in uw woning! Wie weet neemt hij ook nog een cadeautje mee. U kunt ook komen kijken in de speciale pietenvilla’s.

Sinterklaasarrangement
Voor een compleet weekend weg kiest u voor het sinterklaasarrangement. Hierbij krijgt u onder andere een bezoek van zwarte piet in uw woning en een gourmet.

Meer informatie over de sinterklaasarrangementen

Weekendje weg boeken

 

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.