Loading...

Vakantieparken Weerribben-Wieden in Overijssel

Over Vakantieparken Weerribben-Wieden

Ons unieke bungalowpark is onderdeel van een splinternieuw merk vakantieparken in de kop van Overijssel: Vakantieparken Weerribben Wieden. Uniek aan de vier aangesloten vakantieparken is dat het kleinschalige parken zijn, met een gastvrije en vooral persoonlijke benadering. De totaal vier bungalowparken zijn in het beheer van familie van Hoorn: een familie met een hart voor toerisme en de natuur! Lees hier onder meer over onze overige vakantieparken:

Venetië van het Noorden – Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn is een jong, uniek vakantiepark gelegen in hartje centrum van het populaire waterdorp Giethoorn. Nergens zult u zo’n uniek park vinden als Vakantiepark Giethoorn: in de zomermaanden (mei t/m oktober) kunt u gebruik maken van een (privé) elektrische sloep, die gedurende uw hele vakantie tot uw beschikking staat! En wat is er nou leuker dan het waterdorp met haar ontelbare grachten en boogbruggetjes via het water ontdekken…?

Meer over dit park
Vakantiepark Giethoorn - Meerkoet

Villapark de Weerribben: Nationaal Park de Weerribben als achtertuin!

In het pittoreske dorpje Paasloo, midden in natuurgebied de Weerribben, treft u bungalowpark de Weerribben. Dit knusse vakantiepark is de perfecte locatie voor een onbezorgde vakantie met uw hele gezin! Met onder andere een binnenzwembad &  sauna, tennisbaan, basketbalveld en restaurant met een gezellige patio is er altijd wat te doen. Ook natuurliefhebbers en fiets- of wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen: het park is gelegen in één van de grootste fiets- en of wandelgebieden van Nederland, in een betoverende omgeving! Met Nationaal Park de Weerribben als achtertuin hoeft u zich absoluut niet te vervelen…

Meer informatie over Villapark de Weerribben

Meer over dit park
Villapark de Weerribben - Otter

Residence de Weerribben: Groots genieten in luxe groepsaccommodaties

Vanaf 18 april 2014 treft u naast bungalowpark de Weerribben drie groepsaccommodaties aan genaamd Résidence de Weerribben. Deze 8, 12, 16 of 24 persoons nieuwbouw groepsaccommodaties zijn van alle ruimte en vooral veel luxe voorzien. Elke groepsaccommodatie is uitgerust met een sfeerhaard, moderne keuken, flatscreen tv’s en meer luxe items. Bij de 8 of 16 persoons groepsaccommodatie maakt u per 2 personen gebruik van een slaapkamer met flatscreen tv en een luxe badkamer ensuite. Zo kunt u tijdens uw verblijf ook een beetje genieten van privacy, indien wenselijk. Gedurende uw verblijf in één van deze groepsaccommodaties, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die het naastgelegen Villapark de Weerribben u biedt!

Meer informatie over Résidence de Weerribben

Meer over dit park
Résidence de Weerribben - Keizerlibel

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.