Loading...

Omgeving Bungalowpark Belterwiede – Giethoorn Overijssel

Luxe vakantiepark Waterpark Belterwiede ligt in een bijzondere omgeving nabij Giethoorn in Overijssel. Alle vakantiewoningen liggen direct aan het water! Ontdek waterrijk Giethoorn.
Als luxe vakantiepark in Nederland hebben wij een locatie waar u een bijzonder ontspannen vakantie met uw gezin of vrienden kunt beleven met diverse mogelijkheden.
Zo liggen de luxe bungalows allemaal aan het water en treft u per luxe bungalow een aanmeerplaats aan voor uw eventuele boot. Ook kunt u vanaf de steiger heerlijk vissen of zwemmen in het ‘natuur’ bad of kunt u een rondvaart boeken door Giethoorn. Naast de faciliteiten in het park kunt u genieten van de prachtige omgeving, waarin het park is gelegen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het bezoekerscentrum Wieden natuur waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan cruises en speciale wandelingen voor jong en oud. Dankzij de vele routes, ontdekt u de mooiste plekjes in de regio. Een andere attractie is de combinatie van fietsen en varen met de Ecowaterliner, een “watertaxi” waar u (verschillende input en output plaatsen) heeft om de fiets mee op de boot te nemen tijdens de reis en te genieten van al het moois dat de natuur kan bieden. Zie de onderstaande tabel voor tips voor uitstapjes en activiteiten in de regio.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.