Vier samen met uw familie kerst op Waterpark Belterwiede

Vier samen met uw familie kerst op Waterpark Belterwiede

Kom tijdens de feestdagen naar Wanneperveen en geniet van een prachtige kerst. In en rondom Waterpark Belterwiede is genoeg te beleven in deze periode. U verblijft in een luxe vakantiewoning, van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u kiezen voor één van de arrangementen tijdens de kerst. Kerst valt dit jaar in het weekend van zondag 25 en maandag 26 december 2016.

Kerst compleet
Tijdens het kerstweekend kunt u uzelf volledig in de watten leggen met het kerst compleet arrangement. Bij dit arrangement ontvangt u op beide kerstdagen verschillende maaltijden of geniet u van een diner in het restaurant. Geldig op alle parken. 

Kerstrondvaarten
Graag wat meer te weten komen van de omgeving? Boek een kerstrondvaart. U ontdekt het bijzondere dorpje Giethoorn op deze manier vanaf het water. Tijdens beide kerstdagen kunt u de rondvaart boeken, inclusief een glas glühwein. Vertrek vanaf Vakantiepark Giethoorn. 

Kerstontbijt
Ontbijt op een van de kerstdagen gezellig in uw woning met het kerstontbijt. Dit ontbijt wordt in de woning bezorgd en bestaat onder andere uit: diverse ambachtelijke broodstoorten, gerookte vissoorten en luxe vleeswaren. Mogelijk op alle parken. 

Kerstgourmet
Tijdens beide kerstdagen kunt u ouderwets gezellig genieten van een kerstgourmet. Deze wordt bezorgd in de woning. De gourtmet bestaat onder andere uit: pannenkoekenmix, acht soorten vlees en stoofpeertjes. Mogelijk op alle parken.

Drie-gangen kerstdiner
Gezellig dineren kan ook in uw eigen woning. Tijdens de twee kerstdagen kunt u kiezen voor het drie-gangen kerstdiner. Dit diner wordt bij u in het huisje bezorgd. Hierbij ontvangt u ook het diner pakket, zodat u de kerstsferen in huis kan halen. Mogelijk op alle parken. 

Kerstarrangement
Ga er een lang weekend op uit met de kerst. Het kerstarrangement wordt dit jaar aangeboden in de periode van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 december. U kunt op alle dagen genieten van verschillende maaltijden of buffetten. Geldig op Vakantiepark Giethoorn en Villapark de Weerribben.

Kerstbrunch
Kom gezellig kerstbrunchen met de familie, tijdens een van de kerstdagen. U kunt hierbij gebruik maken van een lopend buffet, met allerlei hapjes en gerechten. Deze worden door de aanwezige chefs voor u bereid. Geldig op alle parken. 

Kerstbuffet
Wanneer u liever ’s avonds wil genieten van een uitgebreid buffet, kunt u naar het restaurant komen voor het kerstbuffet. Dit buffet bestaat uit vier gangen, waarbij u onbeperkt kunt eten en verschillende gerechten kunt proberen. Geldig bij café-restaurant ’t Binnenhof. 

Kerstdiner
Kom gezellig dineren in het restaurant voor een heerlijke kerst. U kunt genieten van het kerstdiner, waarbij u een speciaal vier-gangenmenu geserveerd krijgt. Liever zelf kiezen? Er is genoeg keuze op de à la carte kaart. Geldig bij Belterwiede restaurant. 

Pannenkoeken kerstmaaltijd
Uiteten met de kerst op een compleet andere manier. Dat kan met de pannenkoeken kerstmaaltijd. Hierbij kunt u onbeperkt pannenkoeken eten. Een heerlijke kerst met speciale koude en warme garnituren. Geldig bij eetcafé Giethoorn. 

Boek een kerstvakantie weg

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.