Visvakantie – Vissen op Vakantiepark Belterwiede, Overijssel

Vakantiepark Belterwiede is een waar paradijs voor visliefhebbers. De vrijstaande vakantiehuizen op het luxe vakantiepark Belterwiede liggen aan het grote meer de Belterwijde. Het meer is met name bekend en geliefd bij watersportliefhebbers, maar ook een uitstekende visstek! Met name in de zomermaanden is het verstandig om vroeg uw hengel te gooien, omdat vrij druk kan zijn op het water.

Vissen op het vakantiepark

Het vakantiepark is een uitstekende plek om te vissen of voor een visvakantie. Elk luxe vakantiehuis is gelegen aan het meer de Belterwijde en beschikt over een ruime tuin met eigen steiger. Ook ideaal als u vanuit uw eigen tuin uw hengel wilt uitgooien.. en dan hebben we het nog niet eens gehad over het prachtige uitzicht! Indien u wilt vissen op het vakantiepark bent u geen vergunning nodig! Het meer de Belterwijde bevindt zich in het Overijsselse waterlandschap de Wieden. Veel voorkomende vissoorten in dit natuurgebied zijn witvis, snoek, paling of zeelt. Het meer is dan ook geliefd bij vissers dankzij de goede vangsten! Er zijn visliefhebbers die beweren dat er geen beter viswater bestaat dan die van de Belterwijde.

Een prachtige omgeving

De indrukwekkende natuur waar het vakantiepark zich in bevind is een prachtig decor voor uw visvakantie. Nationaal Park de Weerribben behoort samen met Nationaal Park de Weerribben tot het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Ook zeldzame dieren zoals de Otter en de Zwarte Stern voelen zich thuis in de Wieden. In het gebied zie je allerlei vogels, zoals de aalscholver en zilverreiger. Op de hooilanden groeien planten met kleurrijke bloemen, zoals de dotterbloem en ratelaar.

Wilt u vissen in de wateren van Weerribben-Wieden tijdens uw vakantie of weekendje weg? Zorg dan dat u de juiste vergunning op zak hebt. Deze kunt u verkrijgen bij meerdere verkooppunten in de omgeving, vraag bij de receptie van Belterwiede naar de exacte verkooppunten. Of koop een vispas online: www.vispas.nl