Faciliteiten & voorzieningen

Belterwiede is een vakantiepark waar u niet veel faciliteiten nodig hebt. Mede dankzij de ontelbare activiteiten en voorzieningen in de omgeving is het bijna onmogelijk om u tijdens uw vakantie of weekendje weg te vervelen. Op het vakantiepark vindt u voorzieningen zoals Restaurant ‘t Belterwiede, rondvaarten in Giethoorn of iets verder door Nationaal Park de Weerribben, vissen, zwemmen of watersporten uitoefenen aan het aangrenzende meer de Belterwijde of lekker de natuur in en genieten van eindeloze fietstochten en wandeltochten door de natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden.

Op het vakantiepark geniet u enkel van rust, ruimte, water en de natuur… Huur een boot of meer uw eigen boot aan bij de aanlegsteiger van uw vakantiehuis. Vaar door eindeloze kanalen, rivieren, meren en grote waterpartijen. Met de vele vaarroutes kan zelf een bezoek aan de Friese meren als dagje uit worden gepland!

Als gast op Waterpark Belterwiede kunt u ook gebruik maken van de fietsverhuur. Dames- en herenfietsen met versnelling en e-bikes zijn bij onze receptie te huur. Reserveren is aan te raden wegens de beperkte aantal fietsen.

Bekijk alle voorzieningen: