Meivakantie aanbieding -Waterpark Belterwiede

Wil jij er in de meivakantie voordelig op uit? Bekijk dan onze meivakantie aanbieding hieronder! Ga er tussenuit met familie, vrienden of het gezin en genieten van een ontspannen zonvakantie. Waterpark Belterwiede is gelegen in Wanneperveen in de Kop van Overijssel. Een natuurrijk gebied met veel groen en water. 

Op Waterpark Belterwiede is er rust en ruimte om samen veel quality time door te brengen. De woningen zijn ruim ingericht en beschikken over een ruime tuin met veel privacy. Onze vakantievilla’s zijn gelegen aan de Belterwijde en hebben een prachtig uitzicht. Onze vakantiehuisjes zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Daarnaast hebben wij nog een groepsaccommodatie geschikt voor 10 personen beschikbaar.Alle woningen zijn unieke exemplaren. Neem een kijkje op de parkplattegrond om te kijken welke woning het beste bij jullie past.

Het park is gelegen in een natuurrijke omgeving nabij Nationaal Park Weerribben Wieden. Hier zijn volop mogelijkheden voor lange wandelingen of fietstochten. Genoeg mogelijkheden om er samen op uit te trekken! Daarnaast is ons vakantiepark is geschikt voor visliefhebbers. Gooi een hengeltje uit vanaf je eigen aanlegsteiger. Vervolgens kun je je dag afsluiten om gezellig samen uit eten te gaan bij Restaurant Belterwiede. Ga je volgende dag Giethoorn verkennen? Huur dan zeker een bootje om de omgeving op het water te ontdekken. Volop mogelijkheden met deze meivakantie aanbieding!